Witte tanden - Kiesjes.nl

Witte tanden

Met  ZOOM!  hebben wij een bleekmethode "in de stoel en thuis" gevonden met een spectaculair effect en het is niet schadelijk voor de tanden.

Het inwendige van de tand (dentine) wordt ontkleurd. Denk aan rode gordijnen die in de felle zon hangen, zij ontkleuren naar oranje/geel. De oorspronkelijke rode kleur komt niet meer terug. Zo ook met geel verkleurde tanden, die worden weer wit.

Annet heeft zelf de behandeling ondergaan, om te voelen hoe het is voor de cliënt . Ondanks dat het een langdurige behandeling is, is het heel goed te doen.    TIP: neem een muziekje mee...    

De stoelbehandling  is  eenmalig,  maar... omdat onze overheid heeft beslist dat de sterkte van de bleekgel niet meer mag zijn dan 6%  is het noodzakelijk dat U thuis verder gaat met het bleekproces, wij verstrekken U de nodige materialen ..Indien er na de aanwezen thuisbehandeling toch weer een lichte verkleuring optreedt, zit dit in de buitenste laag en is dit prima bij te houden met de ZOOM! thuis-bleek-methode.

Tijdens de behandeling in de praktijk worden er "bitjes" gemaakt, die U later kunt gebruiken voor het thuisbleken. Zo houdt U altijd een optimaal resultaat.